e
Banner

Etiketler: pan flash



PAN’dan denizyolunda fark yaratan hizmetler



Bu yıl 20. yılını kutlayan Pan Lojistik, aktarmasız servisler ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik düzenlenmiş varış limanı ve kapıdan-kapıya taşıma hizmetleriyle parsiyel denizyolu taşımacılığını farklı bir boyuta taşıyor.




‘PAN FLASH’ ile ihracat hızlandı



Pan Lojistik, ihracat taşımalarında “Pan Flash" ürünüyle fark yaratıyor. 300 kg’a kadar olan ve 15,000 € mal bedelini geçmeyen genel ve DGR kapsamındaki kargoları Türkiye’den dünyanın direkt uçulan her havalimanına ‘door to port’ olarak 24 saat içinde teslim ettiklerini belirten Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, bu hizmeti vekaletname talep etmeden ve 7/24 ulaşılıyor olarak verdiklerini söyledi. 




Pan Lojistik’in başarı şifresi: Tutarlılık ve Verimlilik


Yayın: 20-01-2021
Kategori: Lojistik

“Gerçek anlamda yönetimsel bir sınavdan geçtiğimiz 2020 bizlere, tutarlı ve verimli stratejiler üretebilen bir yapı olduğumuzu gösterdi” diyen Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, 2021’de taahhüt ve proje taşımalarına, depolama  ve dağıtım hizmetlerine yoğunlaşacaklarını, Pan Flash’ın ise artan ve hızlanan talep döneminde öne çıkan bir servis olacağını söyledi.